CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te

Kılıçdaroğlu, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu

GAZİANTEP (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te 54 kişinin yaşamını yitirdiği düğün merasimine yönelik terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve CHP'li bazı milletvekilleriyle Şahinbey ilçesindeki Pervarililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Terör mağdurlarının ailelerine taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, taziye evinde bir süre AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ile sohbet etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, aynı mahalledeki Şahinbey Belediyesi Beybahçe Sosyal Tesisi'nde taziyeleri kabul eden ailelerle görüştükten sonra terör saldırısının yapıldığı yere geçti. Kılıçdaroğlu, patlamanın meydana geldiği sokakta incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.



AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti