CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

"Özgecan Aslan haince katledildiğinde hepimizin canından can koparıldı. Türkiye'de kadınlarımızın, yavrularımızın kılına dahi zarar gelmemesi ve bu utançların, bu hüzünlerin bir daha yaşanmaması için hep birlikte mücadele etmeliyiz"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgecan Aslan haince katledildiğinde hepimizin canından can koparıldı. Türkiye'de kadınlarımızın, yavrularımızın kılına dahi zarar gelmemesi ve bu utançların, bu hüzünlerin bir daha yaşanmaması için hep birlikte mücadele etmeliyiz." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Twitter'da hesabından, Özgecan Aslan'ın ölümünün üçüncü yılı nedeniyle paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Özgecan Aslan haince katledildiğinde hepimizin canından can koparıldı. Türkiye'de kadınlarımızın, yavrularımızın kılına dahi zarar gelmemesi ve bu utançların, bu hüzünlerin bir daha yaşanmaması için hep birlikte mücadele etmeliyiz."

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı