CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: Fındık fiyatında mücadelemizi devam ettireceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Fındık gerçek fiyatını bulana kadar mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu ve Ulubey ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Torun, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

CHP olarak fındık fiyatları konusunda ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Torun, "Biz muhalefet olarak üreticimizin sesini Türkiye'ye ve dünyaya duyurduk. Üzerimize düşeni de yaptık. Şimdi bütün yetki ve güç üreticimizin elinde." diye konuştu.

 

Fındıkla ilgili verdikleri mücadelenin devam edeceğinin altını çizen Torun, "Fındık gerçek fiyatını bulana kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Ama bilinmesini isteriz ki bu konuda üreticilerimizden de beklentilerimiz var. Bu beklentilerimizin de yerine gelmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Politika Haberleri

CHP'de Sürpriz Aday Senaryosu: İki Yeni İsim Gündemde!
İki Partiyi Ziyaret Etti, Ereğli’de Kulisler Karıştı
KONYA LİSTEDE YER ALDI
AK PARTİ'DEN ÇOK SERT 12 EYLÜL AÇIKLAMASI
CHP'DEN İMAMOĞLU'NA TEK ŞART