CHP, 6 Şubat gecesi 04.17'de anma törenleri düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 81 ildeki il ve ilçe başkanlıkları 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için gece 04.17'de anma törenleri düzenleyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 81 ildeki il ve ilçe başkanlıkları, 6 Şubat 2023 depremlerinin yıl dönümünde anma törenleri düzenleyecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatı üzerine Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin tarafından partinin tüm il ve ilçe başkanlarına resmi yazı gönderildi.

Bu kapsamda, 6 Şubat 2024 günü, ilk depremin meydana geldiği saat olan 04.17'de, tüm il ve ilçe başkanlıkları açık olacak ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan klima araştırması
İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka
Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ