Chahechouhe, Fenerbahçe yolunda

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: "Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe ile ön anlaşma yaptı ve önümüzdeki günlerde sözleşmeyi imzalayacak"

SİVAS (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, gole dönük orta saha oyuncuları Aatif Chahechouhe'nun Fenerbahçe ile anlaştığını bildirdi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Chahechouhe'nun Fenerbahçe ile anlaştığını belirterek, "Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe ile ön anlaşma yaptı ve önümüzdeki günlerde sözleşmeyi imzalayacak." dedi.

Chahechouhe'nun transferi konusunda kulüp olarak Fenerbahçe ile şifahen anlaştıklarını da aktaran Otyakmaz, gelecek hafta bunu resmiyete dökeceklerini dile getirdi.


- Chahechouhe'nin Sivasspor'daki kariyeri

Sivasspor formasıyla 4 sezonda, 128'i Spor Toto Süper Lig ve 24'ü Türkiye Kupası'nda 152 maçta forma giyen Chahechouhe, bu müsabakalarda 54 gol attı.

Chahechouhe, Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda 17 kez fileleri havalandırarak gol krallığı tacını giymişti.

AA

Spor Haberleri

Karaman genç yetenek adayları kırsaldan geldi
Süper Lig'de son maçları olabilir
Galatasaray'da bir kralın daha vedası
95 Madalya ve Büyük Bir Azim: Milli Yüzücü Hamit Demir’in İlham Veren Başarı Hikayesi
Uludağ eteklerinde Brezilya havası: İşte Bursa’nın Kamavinga’sı