Cezayir'de cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

Cumhurbaşkanı Buteflika'nın seçim kampanyasını yürüttüğü internet sitesini "hack"leyen, internet korsanları, sayfada Buteflika'nın rakiplerinden Felis ile ilgili olarak "Felis cumhurbaşkanımız olacak" başlığıyla bir makale yayımladı

CEZAYİR (AA) - Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın seçim kampanyasını yürüttüğü internet sitesinin, hackerların saldırısına uğradığı bildirildi.

Seçim Dairesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı'na 4'üncü kez aday olan Buteflika'nın, seçim kampanyasının yürütüldüğü sitenin uğradığı saldırı sonucu geçici süreliğine kapatıldığı" kaydedildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Buteflika'nın seçim kampanyasını yürüttüğü internet sitesini "hack"leyen, internet korsanlarının, sayfada Buteflika'nın rakiplerinden Felis ile ilgili olarak "Felis cumhurbaşkanımız olacak" başlığıyla bir makale yayınladığı belirtildi.

Buteflika'ya ait site ay başında da buna benzer bir saldırıya maruz kalmıştı.

76 yaşındaki Buteflika'nın, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 4'üncü kez aday olma kararı, ülke genelinde protesto ediliyor.  

Politika Haberleri

CHP'DEN YENİ PARTİ VE MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI
MANSUR YAVAŞ CHP'DEN İSTİFA ETTİ
OKUL GÜVENLİĞİ DEĞİŞİYOR
NETANYAHU ABD'YE AYAK BASIP KAÇACAK
BORSADAKİ MANİPÜLATÖRLER HESAP VERECEK