Cezaevi firarisi hırsızlık operasyonunda yakalandı

Eskişehir'de cezaevinden firar ettikten sonra kentte 7 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinden firar ettikten sonra kentteki 7 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Odunpazarı ilçesindeki 7 evin kar maskeli bir kişi tarafından soyulmasıyla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, olayı İrfan H'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şüphelinin kent merkezinde bir inşaatta saklandığı bilgisine ulaşan ekipler, söz konusu yere operasyon düzenledi.

Polis ekiplerinin inşaata girdiğini gören zanlı, kaçmak istedi ancak kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde, bir süre önce Eskişehir Açık Cezaevinden firar ettiği, ayrıca "Basit yaralama, hırsızlık, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak, kullanmak" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi.

Şüpheli İrfan H, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından cezaevine gönderildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü