Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bolat Muğla’ya atandı

Samsun'da 3 yıldır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görev yapan Ömer Bolat, Muğla'ya atandı.

Samsun'da 3 yıldır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görev yapan Ömer Bolat, Muğla'ya atandı.

Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü olarak görev yapan Ömer Bolat, Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü olarak tayin edildi. Bolat atanmanın ardından yapığı açıklama ile Samsun ve Samsunlulara veda etti.

Karadeniz'in Samsun'da görev yaptığı için mutlu olduğunu ifade eden Bolat, "Yaklaşık 3 yıldır yürütmüş olduğum Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevimden bakanlığımın talimatı ile Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne il müdürü olarak görevlendirilmiş olmam nedeniyle 21 Temmuz tarihinde ayrılıyorum. Bu süre içinde şahsıma ve kurumumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?
"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT: