Çevik Bir Bodrum'dan İstanbul'a giderken yakalanarak tutuklandı

28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan 14 kişiden biri olan emekli Orgeneral Çevik Bir, Bodrum’dan İstanbul’a giderken Milas karayolunda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çevik Bir, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çevik Bir Bodrum'dan İstanbul'a giderken yakalanarak tutuklandı

Eski paşalardan Çevik Bir dahil 14 kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Eski paşalardan Çevik Bir Bodrum'daki yazlığından İstanbul'a giderken Milas karayolunda polis ekiplerince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından Çevik Bir tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bakan Yerlikaya’dan Videolu Aşırı Hız Uyarısı
Ağaçtan düşen çocuk korkuluk demirlerine saplandı
Kaza sonrası alev araçtan son anda kurtuldu
Zehir taciri rahatsızlanınca gerçek ortaya çıktı
Alanya Barlar Sokağı'nda Kanlı Gece: Cam Şişeyle Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti