Çetin, özel çocukları yalnız bırakmadı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş'taki yaz kampında özel çocuklarla bir araya geldi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş'taki yaz kampında özel çocuklarla bir araya geldi.

Kampa eşi Ayşe Çetin ile birlikte gelen Çetin, özel çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çetin'e destekten dolayı plaket takdim edildi. Çetin plaketini Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin'in elinden aldı.

Çetin, plaket için teşekkür ettiği konuşmasında, "Burada özel çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sanırım bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. Bundan sonra da geleneksel olarak düzenleneceğini düşünüyorum. Çukurova Belediyesi olarak biz de kampın düzenlenmesine elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştık. Bundan dolayı plaket verildiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından özel çocukların gösterileri beğeniyle izlendi, Çetin ve davetliler özel çocuklarla vakit geçirdi. Etkinliğe Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve özel çocukların aileleri de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?