Cerrahi Uzmanı Dr. Metin Baş koronavirüse yenik düştü

Kastamonu'nun en kıdemli cerrahlarından Op. Dr. Metin Baş, koronavirüse yenik düştü

Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Metin Baş, bir süredir tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle Ankara'da hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Kastamonu Devlet Hastanesi'nde, son 15 yıldır da Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'nde görev yapan Dr. Metin Baş, bir süredir Ankara'da Kovid-19 tedavisi görüyordu.

Merhum Metin Baş, 30 Kasım Salı günü saat 09.00’da Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi önünde alınacak helalliğin ardından, İnebolu ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Cerrahi Uzmanı Dr. Metin Baş'ın vefat haberini çalıştığı hastane şu açıklamayla duyurdu:

Hastanemizin Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Metin BAŞ’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetimi ve tüm personelleri olarak değerli doktorumuzun başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

(NOT: Değerli doktorumuz merhum Op. Dr. Metin Baş, 30 Kasım Salı günü saat 09.00’da Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi önünde alınacak helalliğin ardından İnebolu ilçemizde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verilecek.)

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik