Cep telefonu bataryası bir anda alev topuna döndü

Cep telefonunu tamire götüren kişinin telefon bataryası iş yerinde bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonunun patlama anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi

Antakya'da cep telefonunu tamire getiren kişinin telefon bataryası bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonu bataryasının patlama anı kameraya anbean yansıdı.



Antakya ilçesinde bir müşteri cep telefonunun bataryasını değiştirmek üzere cep telefonu tamiri yapan Paşa Kuyucu’ya bıraktı. Telefonunun bataryasının şişmiş olduğunu ve değiştirmek istediğini söyleyen müşteri, elindeki telefonu tamirciye verdi.

Tamircinin işlem yaptığı sırada büyük bir gürültüyle patlayan bataryanın alev almasıyla telefonunun onarılmasını bekleyen kişi, bir anda alevler içinde kaldı. Refleksle alev alan tişörtünü çıkaran kişi, yanmaktan son anda kurtuldu. Cep telefonu bataryasının patlama anı anbean görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Denizde boğulan gencin kimliği parmak izinden belirlendi
Takla Atan Araçtan İndi, Yanına Gelen Ördekle Mücadele Etti!
Güvenlik Kameraları Kaydetti, Mahkeme "Takipsizlik" Dedi!
Yol kenarında neden bekliyorsun diyerek saldırdılar
Halfeti Belediyesi Operasyonunda Şafak Baskını: Şeref Albayrak Dahil 29 Tutuklama!