Cenaze namazı kılan Canan Kaftancıoğlu'nun 'dinsiz' sözleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz gün cenaze namazında en önde saf tutup namaz kılan Canan Kaftancıoğlu, akıllara cenaze namazıyla ilgili söylediklerini getirdi.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün koronadan hayatını kaybeden yardımcısı Kemal Gülhan'ın cenazesinde en ön safta namaza durdu.

Mesai arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak için cenaze namazında en ön safta yerini alan Canan Kaftancıoğlu'nun namazın kaideleri dışında hareket etmesi ise dikkat çekti.

DİNSİZ YAŞA SONRA DİNİ RİTÜELLERE BOĞUL

Burada cenaze namazı kılan Canan Kaftancıoğlu akıllara, geçtiğimiz yıllarda bir vasiyetini getirdi.

Kaftancıoğlu, bir arkadaşına sosyal medya hesabından 1 Eylül 2016 tarihinde cenaze namazı için ettiği vasiyetinde "Sokaktan kaldırsınlar cenazelerimizi be Ahmet. Yıllarca dinsiz yaşa sonra git dini ritüellere boğul. (bu da benim vasiyet)" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur şehit oldu