Cem Yılmaz'dan anlamlı bağış

Cem Yılmaz Bitlis'te başlatılan kitap kampanyası için bir koli kitap gönderdi

 

Bitlis Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Ayşen Ekerbiçer’in başlattığı kitap kampanyası büyük ilgi gördü. Türkiye’nin birçok yerinden kampanyaya destek gelirken, bunların içinde komedyen Cem Yılmaz da yer aldı.

Öğretmen Ayşen Ekerbiçer bundan dört ay önce "Bitlis Anadolu Lisesi Okuyor" adıyla bir kitap kampanyası başlattı. Türkiye’nin birçok yerine yaklaşık 600 e-posta gönderip, yüzlerce telefon görüşmesi yapan Ekerbiçer, başlattığı kampanyasında başarıya ulaştı.

AMAÇ ÖĞRENCİLERİ OKUMAYA YÖNELTMEK

Türkiye’nin dört bir yanından Ekerbiçer’in kampanyasına destek veren yüzlerce gönüllü kolilerce kitap gönderdi. Öğretmen Ekerbiçer, öğrencilerini okumaya yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladığını belirterek,"Okuma alışkanlığını kazanan öğrenciler her alanda kendilerini geliştiriyor. Her gün son dersimizin 15 dakikasında okulda kitap okuyoruz. Bundan sonraki amacım okulun içine kütüphane kurmaktır. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

CEM YILMAZ DA KİTAP GÖNDERDİ

Ayşen Ekerbiçer, başlatmış olduğu kampanyada emeklerinin boşa gitmediğini belirterek, kampanyaya iş adamları, sanatçılar ve toplumun her kesiminden destek geldiğini söyledi.

Ekerbiçer, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın da bir koli kitap göndererek kampanyaya katıldığını ifade etti. Kendilerine çok sayıda kitap geldiğini anlatan Ekerbiçer, bazı ansiklopedileri ihtiyacı olan köy okullarına göndereceğini de aktardı.

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde