Cem Bölükbaşı Süper Formula’da yarışacak

Geçtiğimiz sezon Charouz Racing ile Formula 2'de mücadele eden Türk pilot Cem Bölükbaşı, bu sezon Süper Formula'da TGM Grand Prix'in pilot koltuğunda olacak.

Geçtiğimiz sezon Charouz Racing ile Formula 2'de mücadele eden Türk pilot Cem Bölükbaşı, bu sezon Süper Formula'da TGM Grand Prix'in pilot koltuğunda olacak.

Formula 2 kariyerinde istediği başlangıcı yapamayan Cem Bölükbaşı, yaşanan anlaşmazlıklar sonucu Charouz Racing'le 1+1 yıllık sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Geçen sezon Team Goh adıyla yarışan TGM Grand Prix, ocak ayı sonunda yeni ismini ve logosunu açıklamış ancak yeni sezonda yarışacak pilotlarını duyurmamıştı. TGM, sezon öncesi testinden önce yaptığı açıklamada, Toshiki Oyu ve Cem Bölükbaşı ile yarışacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe fitness yapıp Konyaspor'a oynayacak
Konyaspor'un tek şansı Fener'in namağlup unvanı
BAŞSAVCILIK YALANLADI
Karaman’da köy okullarında atletizm sevinci
Fenerbahçe-Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu