ÇDSO'dan klasik müzik konseri

Şef Can Okan'ın yöneteceği konserde, 13 yaşındaki ikiz kardeşler Bahar ve Zeynep Yargı'nın da aralarında olduğu 6 solist sahne alacak

ADANA (AA) - Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), 12 Mayıs Cuma günü klasik müzik konseri verecek.

ÇDSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, konser Büyükşehir Belediyesi Konser ve Tiyatro Salonu'nda, saat 20.00'de gerçekleştirilecek.

Piyanist ve orkestra şefi Can Okan'ın yöneteceği konserde, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri ikiz kardeşler Bahar Yargı (keman) ve Zeynep Yargı (piyano) ile Kaan Alıcıoğlu (keman), Çiğdem Ebinç (piyano), Bilge Gürer (piyano) ve Reyyan Yüksel (piyano) solist olarak görev yapacak.

Konserde, M. Ravel'İn "İzigane", J. S. Bach'ın "Piyano konçerto no.5", W. A. Mozart'ın "Piyano konçerto no.23", H. Wieniawski'nin "Keman konçertosu no.2" ve J. Haydn'ın "Piyano Konçerto no.1" adlı eserleri seslendirilecek.


AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu