ÇAYKUR Irak pazarında

Genel Müdür Sütlüoğlu:- "ÇAYKUR'un ürünlerini tanıtmak ve damak tadı oluşturmak için bir süredir devam eden çalışmalarımız yavaş yavaş neticelerini vermeye başladı"

RİZE (AA) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR'un ürünlerini tanıtmak ve damak tadı oluşturmak için sürdürdükleri çalışmaların yavaş yavaş neticelerini vermeye başladığını bildirdi.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, çay ve soğuk çay Didi için Irak bayiliği konusunda bir firma ile anlaştıklarını belirterek, ÇAYKUR'un artık Irak pazarında da yerini alacağını ifade etti.

ÇAYKUR'un ürünlerini tanıtmak ve damak tadı oluşturmak için bir süredir devam eden çalışmaların yavaş yavaş neticelerini vermeye başladığına dikkati çeken Sütlüoğlu, şunları kaydetti:

"Irak pazarı için daha önce Dubai'de katıldığımız dünyanın en büyük yiyecek içecek organizasyonunda görüşüp ön anlaşmaya vardığımız firma ile nihai görüşmeyi yaparak anlaştık. Bin kişinin üzerinde çalışanı bulunan ve 1930 yılından beri Irak'ın önde gelen distribütör firmalarından biri olan Al-Qimma Al-Masseyeh firmasıyla Irak genelinde çay ve Didi ürünlerimiz raflarda yerini alacak."


AA

Ekonomi Haberleri

SPK’dan Üç Aracı Kuruma Geçici Faaliyet Durdurma
KTO Başkanı Öztürk'ten Hisarcıklıoğlu’na ziyaret
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'ndan Bakan Yardımcısı Özçelik'e ziyaret
HAK-İŞ’ten Türkiye’de Çalışma Hayatının Gelecek 50 Yılı Çalıştayı
Benzine 4 lira 30 kuruş indirim