ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu:

"Expo Turkey By Qatar 2018 Fuarı'nda, görüşme yaptığımız üç hipermarket zinciri ile Katar ve Körfez ülkelerinde çayımızı tanıtmayı ve neticesinde pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz"

RİZE (AA) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Expo Turkey By Qatar 2018 Fuarı'nda görüşme yaptıkları üç hipermarket zinciri ile Katar ve Körfez ülkelerinde Türk çayını tanıtmayı ve neticesinde ÇAYKUR'un pazar payını daha da artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Katar'ın başkenti Doha'da 17-19 Ocak'ta bu yıl ikincisi düzenlenen "Expo Turkey By Qatar 2018" fuarına katıldıklarını ve burada bölgenin önde gelen zincir mağazalarıyla görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bölgedeki pazar payını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında çok önemli görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Sütlüoğlu, "Yurt dışı fuarları hem Türk çayını hem de ÇAYKUR markamızı tanıtma ve mevcut pazarımızı daha da geliştirmek adına önemli organizasyonlardır. Özellikle Türk firmalarının katıldığı ve Türkiye ile Katar arasında yeni ticaret köprülerinin kurulmasına vesile olan fuar bizim için de çok verimli geçti." değerlendirmesinde bulundu.

Sütlüoğlu, üç hipermarket zincirinin yetkilileriyle görüştüklerine dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Bunlar perakende sektöründe söz sahibi çok önemli firmalar. Sadece Katar'da değil, Birleşik Arap Emirliği şehirlerinde, Umman, Kuveyt, Bahreyn, Mısır, Suudi Arabistan, Hindistan, Endonezya ve Malezya'da bulunan 100'den fazla mağazaları ile kaliteli perakendeciliğin öncülerinden, Körfez bölgesindeki seçici müşteriler tarafından oldukça popüler olan firmalar. Görüşme yaptığımız üç hipermarket zinciri ile Katar ve Körfez ülkelerinde çayımızı tanıtmayı ve neticesinde pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz."

AA

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı
Emlak Vergisinde Yeni Dönem: Artışa Üst Sınır Geldi