ÇAYKUR, Afrika pazarında

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu:- "ÇAYKUR ürünleri Afrika'da ilgi görüyor. Biz de bu ilgiye kayıtsız kalmıyor ve yeni ülkelerle ÇAYKUR ürünlerini buluşturmak için anlaşmalar yapıyoruz"

RİZE (AA) - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünce (ÇAYKUR), Afrika pazarına girmek için ihracat anlaşmaları imzalandığı bildirildi.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk çayının ve ÇAYKUR'un tüm dünyada yer alması için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Sütlüoğlu, bu çerçevede Afrika pazarına önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"ÇAYKUR ürünleri Afrika'da ilgi görüyor. Biz de bu ilgiye kayıtsız kalmıyor ve yeni ülkelerle ÇAYKUR ürünlerini buluşturmak için anlaşmalar yapıyoruz. En son anlaşmamızı da Mali ile yaptık. Mali'de en çok siyah süzen poşet çay ürünümüz talep görüyor. Yaptığımız anlaşma, Mali dışında Nijer ve Burkina Faso ülkelerini de içeriyor. Bundan böyle tüm ürünlerimizle bu üç ülkede de yer alacağız."

AA

Ekonomi Haberleri

12 DEV FABRİKADA ÜRETİM DURDU
ALTIN VE GÜMÜŞ UÇUŞTA
KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR