Çayırova’ya yeni parklar yapılıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin talimatıyla ekipler 4 yılda 11 yeni park yaparken, revize çalışmalarında da 11 park yenilendi.

Çayırova Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi'ne park yapılıyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin talimatıyla ekipler 4 yılda 11 yeni park yaparken, revize çalışmalarında da 11 park yenilendi. Son olarak Hamdi Balcılar Parkı'nı kente kazandıran ekipler, İnönü Mahallesinde yeni park yapımı için kolları sıvadı. 130. Sokak'ta yapımına başlayan yeni parkta çalışmalar devam ediyor. Taş duvar yapan ekipler daha sonra kaldırım, çimlendirme ve oyun grubu montajı yapacak. Yeni park yapımının yanı sıra yenileme çalışmalarına da devam eden ekipler, Yenimahalle Recep Aktürk parkında da revize çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan