Çavdarhisar’da 356 çiftçiye 24 ton nohut tohumu desteği

Çavdarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Kütahya İl Özel İdaresi ve Bakanlık destekli 356 çiftçiye 24 ton nohut tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

Çavdarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Kütahya İl Özel İdaresi ve Bakanlık destekli 356 çiftçiye 24 ton nohut tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

356 çiftçiye bin 920 dekar alana ekilmek üzere 24 ton yüzde 50 hibeli nohut tohumu dağıtım programına Kaymakam Metin Korkmaz, Belediye Başkanı Halil Başer, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yıldız, Davut Karakurt, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü İbrahim Gülmez ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Çalışkan katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

KONYA SANAYİSİNDE ENERJİ DEVRİMİ
Konya’da En Çok Tercih Edilen Kamyon Modelleri İçin Yeni Dönem Başlıyor
ALTINDA SERT HAREKET
Ramazan ayında balık satışları arttı
MEVKA ve Vakıf Katılım’dan Tohumculuğa Faizsiz Destek