"Çatlı'yı ERGENEKON öldürdü"

Özel harekatçı polis Çarkın: Özel harekatı, Ergenekon oluşumu dağıttı.

Susurluk davasının 'kilit ismi' olarak bilinen eski özel harekatçı polis Ayhan Çarkın, özel harekat timlerinin neden dağıtıldığını ve Ergenekon oluşumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

ÖZEL HAREKAT NEDEN TASFİYE EDİLDİ
Star TV'de Uğur Dündar'ın yönetimindeki Arena programına çıkan Çarkın, özel harekat biriminin, Tansu Çiller'in yaptığı bir konuşma sonrası tasfiye sürecinin başlatıldığını öne sürdü.

"DARBECİLERE KARŞI ÖZEL HAREKATÇILAR VAR"
Dönemin Başbakanı Tansu Çiller'in bir konuşmasında 'darbe düşüncesi taşıyanların bu hayallerinden vazgeçmeleri, özel harekat biriminin bu tür oluşumlara hazırlıklı olduğu' uyarısından sonra birimin bazı odaklarca sonunun getirildiğini iddia etti.

ÇATLI'YI ÖLDÜREN ERGENEKON'DU
Ergenekon oluşumunun Susurluk olayında da faal olduğunu iddia etti. Abdullah Çatlı'nın Ergenekon'un iç yüzünü gördükten sonra bu oluşuma karşı tavır aldığını ve bu yüzden ortadan kaldırıldığını öne sürdü.

ÇATLI, UĞUR DÜNDAR'I ÖLDÜRMEKTEN NEDEN VAZGEÇTİ
Eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, dönemin çok önemli bir siyasetçisinin Uğur Dündar'ın ölüm emrini verdiğini de söyledi. Ancak Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı'nın 'Uğru Dündar vatanını, milletini seven bir gazetecidir' diyerek bu ölüm kararına karşı çıktığını belirtti.

"BİNDEN FAZLA İNSANI ÖLDÜRDÜK"
Öldürülen Susurluk sanığı özel harekat polisi Oğuz Yorulmaz'ın annesi, daha önce Arena'da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Anne Yorulmaz, oğlunun kendisine 'yaklaşık 100 kişiyi öldürdüklerini itiraf ettiğini' söylemişti. Geniş yankı yaratan bu açıklamaların ardından Susurluk Çetesi Davası'nda yargılanıp bir süre hapis yatan eski özel harekatçı Ayhan Çarkın da  öldürdükleri kişilerin 1000'den fazla olduğunu söyledi.

işte haberin şok görüntüleri

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı