Çatıda intihara kalkışan vatandaş ekiplere zor anlar yaşattı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bir iş yerinin çatısına çıkan şahıs ekiplerin uzun uğraşları neticesinde ikna edildi.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bir iş yerinin çatısına çıkan şahıs ekiplerin uzun uğraşları neticesinde ikna edildi.

Olay, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük'ten ilçeye geldiği öğrenilen bir şahıs, bir işyerinin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Binanın çatısında şahsı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından güvenlik önlemi alınmasının ardından şahsın ikna edilmesi için çalışma başlatıldı. Ekiplerin uzun çabaları sonrası şahıs çatıdan indirildi.

"Konuştuk, ikna ettik"

Çatıya çıkan vatandaşı konuşarak kurtardığını ifade eden itfaiye personeli Ali Sevim, "Psikolojik sorunlarından dolayı sıkıntıya girmiş. Konuştuk, ikna ettik. Çatıdan atlamasını önledik" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi