Çatak Belediyesine görevlendirme

Van'da yürütülen terör soruşturması kapsamında tutuklanan Çatak Belediye Başkanı Bartu'nun yerine Kaymakam Akgül, "Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirildi

VAN (AA) - Çatak'ta terör soruşturması kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Celalettin Bartu'nun yerine Kaymakam Hacı Asım Akgül, "Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirildi.

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bartu'nun tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığınca "Belediye Başkan Vekili" olarak görevlendirilen Kaymakam Akgül, görevine başladı.

Belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Akgül, burada yaptığı konuşmada, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi için birlikte çalışacaklarını söyledi.

"Bizlerin görevi vatanımıza, milletimize en iyi hizmeti sunarak, vatandaşımızı memnun etmek." diyen Akgül, "İlçemizin gelişmesi güzelleşmesi için birlikte imkanlarınızın sınırlarını zorlayacağız. Belediyecilik hizmetinde hiçbir aksaklığı kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim. Bundan önce nasıl çalışıyordunuz bilmem ama bugünden itibaren herkes elinden geldiğinden daha fazla çalışacak. Devletimizin bizlere verdiği yeni göreve layık olup halkımız için daha fazla çalışıp daha verimli olacağız" ifadesini kullandı.


AA

Gündem Haberleri

KAYMAKAMDAN GÜLDÜREN İSTEK
BABA OLAN YAŞADI
OKULDA ŞİDDET ÖNCESİ ÇOCUKLAR BU BELİRTİLERİ VERİYOR
İMPARATORDAN OLAY MİRAS AÇIKLAMASI
İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı