Çarptığı yayanın başında hüngür hüngür ağladı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, araç sürücüsü kadın çarptığı yayanın başında gözyaşı döktü.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, araç sürücüsü kadın çarptığı yayanın başında gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atatürk Bulvarı'nda meydana olayda, 38 plakalı bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, otomobil sürücüsü kadın da yaralanan adamın başında gözyaşı döktü.

Yaralı adam sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de kazanın meydana geldiği yolda trafiğin kontrollü şekilde akmasını sağladı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması