Çankırı'daki FETÖ davası

46 polisin yargılandığı davada 2 zanlı serbest bırakıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik operasyonun ardından haklarında dava açılan 46 polisin yargılanmasına devam edildi.

Çankırı Ağır Ceza Mahkemesinde sabah başlayan ikinci duruşmaya, aralarında emniyet amiri, komiser ve polislerin bulunduğu 38'i tutuklu, 46 sanık ile avukatları katıldı.

Sanıkların ve avukatların savunmasını alan mahkeme heyeti, tutuklu zanlılardan 2'sinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme heyeti duruşmayı 24 Mart'a erteledi.

Çankırı'da FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik ağustos ayında yapılan iki ayrı operasyonda 46 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 42'si tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı. Daha sonra 42'si tutuklu 46 kişi hakkında dava açılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti