Çankırı’da durdurulan araçta 198 adet tarihi eser ele geçirildi: 2 gözaltı

Çankırı'da jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada 198 adet tarihi eser ele geçirildi.

Çankırı'da jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada 198 adet tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Ankara-Çankırı karayolu Germece köyü yol ayrımında durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda Bizans ve Roma dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 53 adet sikke, 14 adet yüzük ve 131 adet tarihi obje olmak üzere toplam 198 adet tarihi eser ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Haluk Levent'e tutuklama talebi
Haluk Levent'in Asistanı "Beni Kullandı" Dedi
Alanya’da ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu
Kontrolden Çıkan Kamyon Yelekli Yaylası Mevkiinde Devrildi
Karaman’da Traktör Kazası: 50 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti