Çankaya'da 3 bin 367 yeni iş yeri açıldı

Çankaya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün yayınladığı rapora göre, yılın ilk yarısında ilçede 3 bin 367 yeni işyeri açıldı

ANKARA(AA)-Çankaya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün yayınladığı rapora göre, yılın ilk yarısında ilçede 3 bin 367 yeni işyeri açıldı.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nün yayınladığı raporda yer alan veriler paylaşıldı. Buna göre, yılın ilk yarısında ruhsat almak için başvurun işletmelerden 2 bin 976’sına market, büro, kuaför, pastane, lokanta, konfeksiyon gibi sıhhi iş yeri, 274’üne depo, ilaçlama, imalathane gibi gayri sıhhi iş yeri, 117'sine ise eğlence mekanı ruhsatı verildi.

Ruhsat almaya hak kazanan iş yerleri, ruhsat denetim ekipleri ve zabıta tarafından da kontrol edildi.

Belediye denetim ekipleri, Haziran ayında 617 iş yerinin ruhsat kontrolünü de yaptı.


AA

Kültür Sanat Haberleri

Göreme’de gece müzeciliği başlıyor
Altı Bizans Sarnıcı Üstü Elektrik Dağıtım Merkezi
Marella Discovery Alanya’ya demirledi, bin 767 turist geldi
BAYRAMDA REKOR KIRILDI
Güllüce Köyü’nde gelenek bozulmadı