Canik Belediyespor'da galibiyet sevinci

- Kulüp başkanı Bayrak: "Osmaniye karşısında taraftarımızın da desteğiyle iyi oyunla galip geldik"


SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'da Tosyalı Toyo Osmaniye karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye ekibini iyi mücadelenin ardından 67-55 yenerek ligdeki ilk galibiyeti aldıklarını söyledi.

Ligde ilk 4 maçta kazanamadıklarını anımsatan Bayrak, galibiyetin takım için moral olduğunu dile getirerek, "Osmaniye karşısında taraftarımızın da desteğiyle iyi bir oyunla galip geldik. Teknik ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum." dedi.

FIBA Avrupa Kupası'nda perşembe günü Rus ekibi Dynamo Novosibirsk karşısında da galibiyet hedeflediklerini belirten Bayrak, "Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Canik Belediyespor ile Dynamo Novosibirsk arasındaki mücadele, Mehmet Can Öztürk Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor