Çanakkale'deki "nitelikli yağma" iddiası

"Nitelikli yağma" ve "zorla senet imzalatma" iddialarıyla gözaltına alınan 11 zanlı tutuklandı- Zanlılardan birinin evinde, FETÖ/PDY'ye ilişkin bazı dokümanlar ile örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'ler ele geçirildi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, "nitelikli yağma" ve "zorla senet imzalatma" suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, "nitelikli yağma", "suç örgütü kurma", "gasp", "zorla senet imzalatma" ve "ruhsatsız silah taşıma kanununa muhalefet" suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, zanlılardan birinin evindeki aramada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin bazı dokümanlar ile örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'ler ele geçirildi.


AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY