Çanakkale'de trafik yoğunluğuna "drone"lu çözüm

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, oluşan araç kuyruklarını drone ile görüntüleyip, yoğunluğu azaltmaya çalıştı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle oluşan araç kuyruklarını drone ile görüntüleyerek, duruma müdahale etti.

Bayram tatili için Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinden feribotla Çanakkale yönüne geçen binlerce vatandaşın dönüş yolculuğunda neden olduğu yoğunluk, drone ile görüntülendi.

Ekipler, şehirdeki ana arterlerde oluşan trafik akışında sorun yaşanmaması için yoğun çalışma yürüttü. Uzun araç kuyruklarını havadan görüntüleyen ekipler, yoğunluğu azaltmaya çalıştı.

Drone çekimleriyle Demircioğlu Caddesi girişinde oluşan yoğunluğun, iskele arasında kalan bölümde yapılan bekletmeyle de kent merkezindeki trafik sıkışıklığın önüne geçilmeye çalışılıyor. Bu sayede sürücü ve yolcuların mağduriyeti de önleniyor.

AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak