Çanakkale'de prefabrik bina yangını

Bayramiç ilçesinde konut inşaat şantiyesinde bulunan prefabrik işçi yatakhane ve yemekhanesinde çıkan yangın hasara yol açtı- Giysi, para ve kıymetli eşyaları yanan işçiler büyük üzüntü yaşadı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, konut inşaat şantiyesindeki işçi yatakhane ve yemekhanesi olarak kullanılan prefabrik binada çıkan yangın hasara neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Camicedit Mahallesi Debboylar mevkisinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 181 konutun inşaat alanındaki prefabrik yatakhane ve yemekhanede yangın çıktı.

İnşaatta çalışan yaklaşık 50 işçinin kullandığı prefabrik yapıda kaynak makinesinden çıktığı iddia edilen yangına itfaiye ve arazözle müdahale edildi.

Söndürülen yangında prefabrik yapı kullanılamaz hale geldi. Giysi, kıymetli eşya ve paraları küle dönen işçiler büyük üzüntü yaşadı.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!