Çanakkale'de firari hükümlü "drone" yardımıyla yakalandı

Firari hükümlünün otluk alanda saklandığının belirlenmesi ve polis ekiplerince yakalanması, "drone" kamerasınca görüntülendi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de Açık Ceza ve İnfaz Kurumundan firar eden hükümlü, saklandığı tarlada yeri "drone" yardımıyla tespit edilip yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Açık Ceza ve İnfaz Kurumundan bir hükümlünün firar ettiği bilgisi üzerine harekete geçti.

Olayın meydana geldiği noktaya yakın yollar tutulurken hükümlünün şehir dışına kaçma ihtimaline karşı otogarda önlem alındı, yakın çevredeki boş arazi ile mezarlıkta aramalar gerçekleştirildi.

Ekipler, aramalarda "drone" yardımıyla firari hükümlünün yerini tespit etmek için çalışma yürüttü. Bir tarlanın yan tarafındaki otluk alanda gizlendiği tespit edilen firari hükümlü yakalandı.

Hükümlünün otluk alanda saklandığının belirlenmesi ve polis ekiplerince yakalanması, "drone" kamerasınca kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!