Çanakkale’de 2,5 ton etil alkol ele geçirildi

Çanakkale'de gerçekleştirilen kaçak ve etil alkol operasyonunda 2 ton 620 litre etil alkol ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.

Çanakkale'de gerçekleştirilen kaçak ve etil alkol operasyonunda 2 ton 620 litre etil alkol ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sahte/Kaçak Alkollü İçki, Etil/Metil Alkol suçlarına yönelik sürdürdükleri çalışmalar neticesinde; Biga ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, şişelenmiş ve sahte içki imalatında kullanılan 2 bin 620 litre etil alkol ele geçirdi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, alkollerin taşındığı kamyonete de el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI
Sel felaketinde vefat edenlerin sayısı 3’e yükseldi