Çanakkale Valiliği, KEGM ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Çanakkale Valiliği, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında denizden acil hasta nakli konusunda protokol imzalandı.

Çanakkale Valiliği, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında denizden acil hasta nakli konusunda protokol imzalandı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende, acil hasta nakilleriyle ilgili KEGM'in Çanakkale'deki acil müdahale botlarının kullanımına ilişkin protokole imza atıldı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kıyı Emniyeti botlarının kullanılması ile acil vakalarda hastaların intikalinin daha hızlı sağlanacağını belirterek, imzalanan protokolle sağlanacak hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Törene, KEGM Çanakkale Müdürü Kaptan Ogün Çevik ile İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!