Camilerden mikrofon ve ses sistemi hırsızlığı

Kayseri'de 8 camiden ses sistemi ekipmanları ve mikrofon çaldığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de camilerden mikrofon ve ses sistemi ekipmanları çaldığı belirlenen kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Talas ve Melikgazi ilçelerindeki 8 camiden ses sistemi malzemeleri ve mikrofon çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Camilerin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, cemaatinin dışarıda olduğu vakitlerde camilere giren kişinin mikrofon ve ses sistemi ekipmanlarını çaldığını tespit etti.

Kimliği belirlenen G.Y (35), kent merkezinde yakalandı.

Daha önce karıştığı hırsızlık suçundan da arandığı belirlenen zanlı, Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Öte yandan, G.Y'nin bir camiden, imamın kullandığı yaka mikrofonunu çalması güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN