Camdan Sarkan Şahsı Ailesi Son Anda Kurtardı

Beylikdüzü'nde 3. kattaki balkondan sarkan şahıs, komşuların battaniyeli önlemi ve ailesinin son andaki müdahalesiyle kurtarıldı.

İstanbul Beylikdüzü’ne bağlı Yakuplu Mahallesi 15. Sokak’ta akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir binanın üçüncü katındaki dairenin balkon duvarına çıkan şahsı gören sokak sakinleri, büyük endişe yaşadı. Şahsın aşağı sarktığını fark eden komşular, olası bir düşme ihtimaline karşı hızla sokakta battaniye açarak önlem aldı.

Mahalleli Battaniye Açtı, Ekipler Alarm Geçti

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinleri alt tarafta battaniyeyle bekleşirken, yukarıda da zamanla yarış başladı. Dairede bulunan aile bireyleri, balkondan aşağıya doğru sarkan yakınlarını kollarından tutarak yukarı çekmeyi başardı.

O Anlar Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Ailenin son andaki soğukkanlı ve kritik müdahalesiyle şahıs güvenli alana alınırken, sokaktaki vatandaşlar derin bir nefes aldı. Yakuplu'da yaşanan bu korku dolu anlar ve mahallelinin seferberliği, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Söylemezler Örgütünden Bülent Börek Sahibine Ölüm Tehdidi
Kayıp Liseli Hatice Ennur Her Yerde Aranıyor
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Emir Sarıgül, adliyeye sevk edildi
Yeğen Cinayeti Davasında İlk Celse