Çalıştığı evden hırsızlık yaptığı iddiası

Marmaraereğlisi ilçesinde, temizlik görevlisi olarak çalıştığı evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla Türkmenistan uyruklu bir kadın gözaltına alındı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, temizlik görevlisi olarak çalıştığı evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla Türkmenistan uyruklu bir kadın gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Dereağzı Mahallesi'nde, adının açıklanmasını istemeyen villa sahibi, evindeki kasadan bin 400 dolar ile 200 lirası çalındığını, evinde temizlik görevlisi olarak çalışan Türkmenistan uyruklu M.K'dan şüphelendiğini belirterek polise başvurdu.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, M.K'yı gözaltına aldı. M.K'nın ifadesinde, paraları kendisinin aldığını itiraf ettiği öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.





AA

Gündem Haberleri

Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI
Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı