Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Trabzon'da

Bakan Soylu, Of ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

TRABZON (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Of ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Soylu, ilk olarak amcasının oğlu Ali Soylu'nun, ilçeye bağlı Çamlıtepe Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan'ın da eşlik ettiği ziyarette, Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Bakan Soylu, daha sonra ilçedeki akrabaları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

Vatandaşlarla ve aile büyükleri ile tek tek bayramlaşan Soylu, Ramazan Bayramı'nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Öncelikle bugün ahirete uğurladığımız, her zaman emanet olarak gördüğümüz şehitlerimiz münasebetiyle aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralananlara Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bir ülkede insan yetiştirmek kolay bir süreç değildir. Özellikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin yetiştirdiği bu vatan evlatlarını kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah mekanlarını cennet eylesin." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Ukrayna’nın vurduğu dev tanker İstanbul Boğazı’ndan geçirildi
Beyaz Et Sektöründe Dev Operasyon: 13 Şirkete Kayyum Atandı
"VATANDAŞIN CEBİNE GÖZ DİKENLER"
Mihrimah Sultan Camii'nde Büyüleyici An! Minare ve Hilal Aynı Karede
Resmi Gazete Kararları: Danıştay ve Yargıtay’a Yeni Üyeler Atandı