Çaldıklarını satamadan yakalandı

Konya'da bir iş yerinden 5 bin lira değerinde sigara ve kuru yemiş çaldığı iddia edilen zanlı, polis ekiplerince kısa süre içinde yakalandı.

Konya'da bir iş yerinden 5 bin lira değerinde sigara ve kuru yemiş çaldığı iddia edilen zanlı, polis ekiplerince  kısa süre içinde yakalandı.

Polise başvuran Mustafa B,  Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki iş yerinin camının kırılması suretiyle 5 bin lira değerindeki sigara ve kuruyemişin çalındığını bildirdi. İhbar üzerine soruşturma başlatan polis, Selçuklu ilçesindeki Eski Sanayi Sitesi'nde, sırtındaki çuvalla, çaldığı sigaraları satmaya çalışan şüpheli Yunus G'yi ( 41) yakaladı.

Emniyette 25 ayrı hırsızlık ve yaralama suçlarından kaydı bulunan Yunus G, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

POLİS-ADLİYE Haberleri

841 GÖZALTI VAR
Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tutuklandı
YENİ DİLENME METODU MU?
Isparta'da mutlu son adliyede bitti! 5 salona işlem
BİR CİNAYET OLAYI DAHA AYDINLATILDI