Çağrı ve Lakatos birlikte konser verecek

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ve Roman asıllı keman virtüözü Roby Lakatos, 15 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda sevenleriyle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Roman asıllı klasik keman virtüözü Roby Lakatos ile klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, 15 Şubat'ta konser verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "keman ve klarnetin dahileri" olarak nitelenen Lakatos ve Çağrı, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak.

Klarnet duayeni Giora Feidman'ın "O benim klarnette ulaşmak istediğim noktadan başladı" diyerek tanımladığı Çağrı ile birçok saygın uluslararası festivale katılan ve dünyanın dört bir yerinde konserler veren Lakatos'un birlikte sahne alacağı konser, 15 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'da gerçekleşecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu