Çağrı filmine rakip geliyor

slamiyet'in doğuşunu konu alan Çağrı filminden sonra ilk kez Hz Muhammed'i anlatacak olan 150 milyon dolarlık bir film çekilecek.

1976'da çekilen, özellikle de müziğiyle en iyi film klasikleri arasına girmeyi başaran, İslamiyetin doğuşunun anlatıldığı Çağrı filmine rakip olabilecek bir film için kollar sıvandı. Film için Katarlı medya firması Elmur Holding çalışma başlattı.

Elmur, filmle ilgili uluslararası film stüdyoları, oyuncu ajansları, ABD ve Britanya'daki dağıtım şirketleriyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Firma, filmde en iyi oyuncunun oynatılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Matrix'in yapımcısından onay geldi

Elmur Holding, “The Lord of the Rings” ve “The Matrix” filmlerinin yapımcısı Barrie Osborne tarafından da desteklenen Hz Muhammed filminin 150 milyon dolara mal olacağını ve çekimine 2011 yılında başlanacağını kaydetti.


Kültür Sanat Haberleri

Antalya'da Şafak Vakti Sıra Dışı Manzara
Alanya Kalesi'nin 800 Yıllık Sırrı
Türkiye’de Sadece 7 Tane Kaldı: İşte Küllerinden Doğan Mavi Değirmen
Ayder Öncesi Nefes Kesen Prova: Kazanamayan Kurbana Gidiyor!
Gönül Dağı’nda Gurur Günü: Gedellili Mucitler ASELSAN ve TUSAŞ Yolunda!