Büyükşehir’den Kemer’de alt yapı çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer ilçesi Kuzdere ve Göynük mahallelerinin imar sorunu çözülen bölgelerinde kanalizasyon eksikliğini tamamlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer ilçesi Kuzdere ve Göynük mahallelerinin imar sorunu çözülen bölgelerinde kanalizasyon eksikliğini tamamlıyor.

Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi'nin imar planını onaylanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarına başlandı. İlk etapta Kemer Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kuzdere Kapalı Pazar yerinin kanalizasyon imalatını tamamlayan ekipler bölgede içme suyu imalatlarına devam ediyor. ASAT tarafından etap etap yapılacak olan çalışmalar ile Kuzdere Mahallesi'nin alt yapı sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

ASAT'ın Göynük Mahallesi'nde yeni yapılaşan bölgelerdeki alt yapı çalışmaları da hızla ilerliyor. Göynük'te çalışma kapsamında yaklaşık 400 metre uzunlukta kanalizasyon altyapısının önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Veterinerlerin "yaşamaz" dediği kedi, denizde yüzdü, Uludağ’da kayak keyfi yaptı
SİGARA KARARI RESMİ GAZETE'DE
Metrelerce Yükseklikte Zorlu Hasat: Kilosu 3 Bin Lira
HALUK LEVENT KARARINI VERDİ
Bakanlık 1800 kişi arasından seçecek, kabul edilen her 3 kişiden biri alınacak