Büyükşehir ilçelerin altyapısını yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü Yakutiye, Palandöken, Aziziye ilçelerinde hummalı bir çalışma yürüttü.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelerin altyapısını yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü Yakutiye, Palandöken, Aziziye ilçelerinde hummalı bir çalışma yürüttü. ESKİ'nin ekipleri, Yakutiye Aribahce mahallesinde 9 bin metre içme suyu, Aziziye Aşağı Canören mahallesinde de 3 bin metre içme suyu hattı döşedi. ESKİ ekipleri, Aziziye ilçesi'nde de Sakalıkesik, Adaçay ve Tınazlı mahallerinde de ek içme suyu hattı çalışmaları tamamlandı.

ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, "İlçelerimizin altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Başkanımız Mehmet Sekmen'in "Altyapısı tamamlanmayan ilçe kalmayacak" talimatı gereği Palandöken, Yakutiye, Aziziye'de gerekse de diğer ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI