Büyükşehir, Bandırma’da Yeşilçam rüzgârları estirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'da 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları estirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'da 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları estirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği "Bandırma Seyirlik Akşamlar" açık hava sinema etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenlenecek. 19-22 Ağustos tarihleri arasında birbirinden güzel filmlerin gösterileceği Bandırma Sahili'nde 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları esecek. İlk gün engelli milletvekili Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesinin anlatıldığı "Buğday Tanesi", ikinci gün çocuklara yönelik ailece keyifle izlenecek "Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey", üçüncü gün Türk sinemasının en önemli ve en sevilen oyuncularından efsane isim Hülya Koçyiğit'in katılımıyla Tarık Akan ile birlikte başrolünü paylaştığı "Derman", son gününde ise; "Bandırma Füze Kulübü" filmi izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz yıl da "Bandırma Seyirlik Akşamlar" açık hava sinema etkinliğine katlım gösteren Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit, bu yılda seyircilerle birlikte film izleyecek ardından da söyleşi gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe tüm vatandaşlar katılım sağlayabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Ünlülere Operasyon Sürüyor: Ezgi Eyüboğlu Dahil 8 Gözaltı
Ünlü isimlere operasyon: Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı
SammyVit Klass Model Türkiye 2025’te Türkiye güzelleri belli oldu
Aleyna Tilki, İrem Sak ve Danla Bilic gözaltında: 3 isim aranıyor
“Çatlı” filmi basına tanıtıldı: Vizyon tarihi 20 Mart 2026