Büyükçekmece’de park halindeki araç yandı

Büyükçekmece'de park halindeyken bir anda alev alan araç, itfaiye tarafından söndürüldü.

Büyükçekmece'de park halindeyken bir anda alev alan araç, itfaiye tarafından söndürüldü. Aracın yandığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yangın sata 10.45 sıralarında, Dizdariye Mahallesi Seçkin Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 35 YU 478 plakalı park halindeki otomobil bir anda alev aldı. Aracın yandığını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış sebebi öğrenilemezken, otomobil kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni itfaiye tarafından yapılacak olan çalışma sonrası ortaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hande Erçel Sessizliğini Bozdu: O İddialara Yanıt Geldi!
Mersin'den İstanbul'a gitti arabasız dönüyor
Kanımız kaynıyor devletimiz varolsun
TOKİ "İlk Evim" Vurgunu! 34 Gözaltı
BU İLANI GÖRÜRSENİZ TIKLAMAYIN