Büyükçekmece’de bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Büyükçekmece'de bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Büyükçekmece'de bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 12.00 sıralarında Büyükçekmece Türkoba Mahallesi Çayırlar Caddesi üzerinde bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangının çıktığı sırada evde bulunan anne ve çocuklar, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Çıkan yangın, yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken alevler içinde yanan ev kullanılamaz hale geldi.

"Geldiğimde evden duman çıkıyordu"

Yanan evde oturan Serdar Laçin, "Ben işteydim çalışıyordum yengem beni aradı, geldiğimde evden duman çıkıyordu. Kapıyı açar açmaz her tarafı alevler sardı, komşularında yardımıyla yengemi ve yeğenlerimi evden çıkarttık. Ben kiracıyım evim yandı, eşyalarım her şeyim yandı kül oldu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kot ve atletle denize giren genç boğuldu
5 aydır maaş alamayan maden işçilerinin açlık grevi devam ediyor
Milyonluk Kaçakçılık Sevkiyatı Alanya Yolunda Kaldı
MANEVRA YAPARKEN KIZINI EZDİ
Belediyede İhale Çarkı İfşa Oldu: Gizli Takım XYZ Ne Anlattı?