Büyükakkaşlar ilk kez konuştu

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, yeniden milletvekili adayı gösterilmemesiyle ilgili ilk kez açıklamada bulundu. Büyükakkaşlar hizmetlerini anlattı ve partililerle vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, aday gösterilmemesiyle ilgili olarak bugüne kadarki suskunluğunu bozarak yazılı bir açıklamada bulundu. Büyükakkaşlar, “3 Kasım 2002 ve 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde oylarınızla şahsıma emanet ettiğiniz milletvekilliği görevimin süresi 12 Haziran 2011 günü tamamlanacaktır. Bu 8 yıl 8 aylık süre zarfında Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi dünya lideri bir Genel Başkanla birlikte, AK Parti çatısı altında, milletvekili olarak ulvi bir görev yapmama fırsat veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

‘PEK ÇOK ÜLKE TÜRKİYE’YE HAYRAN’

“Verdiğiniz emaneti, ‘Konya’ya ülkeme, milletime ve tüm insanlık adına hayırlı işler yapmak’ olarak algıladım ve yaptığım her işte bu anlayışa bağlı kaldım” diyen Büyükakkaşlar, ekonomiden uluslararası ilişkilere, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan kentleşmeye, insan haklarından sosyal hizmetlere, kültürden, turizme hemen her alanda büyük işler başarıldığını vurguladı. Büyükakkaşlar, “Şimdi pek çok ülke Türkiye’nin işleyen demokrasisine ve gelişen ekonomisine hayran kalıyor. Filistinli kardeşlerimizin on yıllarca gördüğü İsrail zulmüne karşı en ciddi tepkiyi Türkiye ortaya koydu. Libya’daki iç karışıklığın bir kıyıma dönüşmemesi ve bu ülkenin uzun vadeli çıkarlarının korunması için en samimi gayreti Türkiye gösteriyor” diye kaydetti.

‘KONYA PROJELERİ İÇİN ÇALIŞTIM’

Milletvekilliğim süresince, genel kuruldaki yasama faaliyetleri dışında, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile Milli Savunma Komisyonlarında görev yaptığını, ayrıca AK Parti Genel Merkezde Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığında İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulunduğunu vurgulayan Büyükakkaşlar şöyle devam etti: Konya’ya gelmesi gereken hizmetlerin sıkı takipçisi oldum. Siz değerli hemşerilerimin tarafıma ilettikleri taleplerini karşılamaya ve geri kalan zamanımı mümkün olduğu kadar sizlerle birlikte geçirmeye çalıştım. Başta Hızlı Tren Olmak üzere Konya’ya kazandırdığımız toplu konutlardan, KOP Projesinin önemli bir aşaması olan Bağbaşı barajı ve Mavi Tünel, 1000 km’nin üzerinde bölünmüş yollardan, Sağlık reformlarına kadar, Köydes – Beldes’den, Mevlana Kültür Merkezine kadar, Doğalgaz’ın şehrimize dağıtımından, tarihi ve kültürel varlıklarımızın yeniden restorasyonuna, Konya’nın yeşil alana kavuşturulması için dikilen ağaçlandırma çalışmalarından, yapılan Sağlık Ocağı ve Hastane binalarına, Adliye Sarayından, yapılan okullara ve dersliklere kadar Konya’ya yapılan her türlü hizmetin, yatırımın, takipçisi oldum. Memleket

Politika Haberleri

Numan Kurtulmuş: "Netanyahu, saldırganlığını tüm dünyaya göstermiştir"
GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları