Büyük Önder Atatürk’ü anıyoruz

Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti, Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehitleri için Şişli Camisinde mevlid-i şerif programı düzenledi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti tarafından ebediyete intikalinin 78. Yılında Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi. Öğle namazını müteakip Şişli Camisinde gerçekleştirilen, Kuran-ı Kerim, ilahiler, mevlid-i şerif ve kasidelerin okunduğu programa katılan vatandaşlar şehitleri dualarla yad etti.

Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti Genel Sekreteri Dünya Kur'an Okuma Birincisi Hafız Selman Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 25'incisi düzenlenen mevlid-i şerif programıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andıklarını söyledi.

Mevlit programına birçok tanınmış hafızın katıldığını belirten Okumuş, şöyle konuştu:

“25 yıldır geleneksel olarak Şişli Camisinde gerçekleştirdiğimiz programda Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizi yad etmek için Kuran-ı Kerim, hatm-i şerif duası, mevlid-i şerif icrası gerçekleştiriyoruz. Programımıza Cemiyet Başkanımız Halil Akıncı, Mustafa Duman, Celalettin Şensoy, Şakir Sertçe, Mustafa Ertekin, Abdullah Yılmaz, Faruk Şahin gibi tanınmış birçok hafızımız katıldı.”

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor