Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anaokulu öğrencileriyle Atatürk'ü andı

İZMİR (AA) - İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anaokulu öğrencilerinin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliğine katıldı.

Buca ilçesindeki Uğur Böceği Anaokulu, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla düzenlenen anma etkinliğinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini ağırladı.

Okuldaki "Atatürk Köşesi"ni hazırladıkları el işi süslemelerle donatan minik öğrenciler, giydikleri Türk bayraklı ve Atatürk posterli kıyafetlerle renkli görüntüler oluşturdu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan anma etkinliğinde konuşan okul müdürü Bedia Küçük, Atatürk'ün hayatı ve örnek kişiliğini anlattı.

Jandarma Üsteğmen Serdar Aktaş da Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği cumhuriyete sahip çıkmanın önemine işaret etti. Aktaş, "10 Kasım, Türk milleti için matem günü olmaktan çok, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte yaşayacak Büyük Önder Atatürk'ü anma ve düşüncelerini anlama günüdür." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, daha sonra şiirler ve şarkılarla Atatürk'ü andı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti